takaisin    
 

Etusivulle
Vesihanke
Kyläsuunnitelma
Kylä- ja matkailu-
  hanke
Yhteystiedot

Tiedotteet

 

 

Vesihanke

Suunnitelman tarkoituksena on laatia suunnitelma-alueelle kokonaisvaltainen esitys niin haja-asutusalueiden kuin taajamien vesi- ja jätevesihuollon ratkaisemiseksi. Suunnitelmassa tarkastellaan myös kuntien ja osuuskunnan välistä yhteistyötä ja varaudutaan tuleviin merkittäviin vesihuoltohankkeisiin (Vuontee – Janakka ja Hankasalmi – Vaajakoski). Samoin suunnitelmassa huomioidaan osuuskunnan laajeneminen (putkikoot) sekä kriisiajan vedensaannin turvaaminen. 
 
Suunnittelualue käsittää Jyväskylän maalaiskunnasta seuraavat alueet: (Ruokosaari, Leppälahden taajama), Metsoniemi, Pommiovuori, Pirttilahti, Palvajärvi, Muurikaisjärvi, Orajärvi, Pitkäjärvi, Talsanlampi, Manunsaari. Laukaan kunnan puolelta suunnittelualueeseen kuuluvat osa Palvajärven ja Pyhtäänjärven ranta-alueista sekä Savion kylä ja Toivakan kunnan puolelta osa Pitkäjärven seudusta.

Tiedotteet:
  

Liittymismaksut
Hinnasto
Asiakirjoja PDF -tiedostona:
 
Käyttö- ja huoltoohjeet
Sopimus liittymisestä
Sopimus putkien sijoittamisesta
Kysely liittymisestä
Suunnitelma kokonaisuudessaan
Vesiosuuskunnan säännöt

 

Pdf-tiedoston lukemiseen tarvitset Adoben Acrobat Reader lukuohjelman. Jos sinulla ei sitä ole, voit ladata sen suoraan Adoben sivuilta tästä linkistä